sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Farbenmixin tilausta ja pojan eka hiihtokerta

Farbenmixiltä tilattu tilaus saapui vihdoin. Tein tilauksen jo joulukuussa, ja posti hukutti ensin paketin, tai niin luultiin. Kun 3vko maksusta oli kulunut niin kirjoitin, ja sieltä sanottiin et odotetaan loppiaiseen, no odotin loppiaisen yli viel seuraavaan päivään ja odotin postia mut ei tullut. Lupasi lähettää uudelleen ja se tulikin melko nopeasti.
Muutama päivä uudelleen lähetetyn tilauksen jälkeen saapui myös vanha "hukassa" ollut tilaus ja siinä oli postileimana se 18.12, minkä ne farbenmixiltäkin ilmoitti et ois lähettäny. Olipa kiva yllätys et löysi perille sekin niin sain kahdesti oman tilaukseni=)

Tämmöisiä tilailin; nauhoja, siirtokuvia ja merkkejä.


Poika sai lauantaina ensimmäiset suksensa ja niitähän piti heti mennä testailee kovasta pakkasesta huolimatta.Tosi hyvin pysyi pystyssä ja eteni. Hiihdettiin varmaan 200m ja enemmänki ois mennyt mut koti tuli jo vastaan. Luistimet odottaa myös kaapissa kokeilua=)

3 kommenttia:

 1. Vitsi ku ihania nauhoja, itse en ole rohkaistunut tilaamaan kyseisestä paikasta ja kun en omista kuin visa electronin onko edes tilaaminen mahdollista.

  VastaaPoista
 2. kivoja nauhoja..varsinkin nuo sienet..

  VastaaPoista
 3. heips!  ihania nauhoja, mistä tilasit niitä?
  t:kati

  VastaaPoista