maanantai 1. maaliskuuta 2010

Yllätys postista ja kirppistelyä

Viikonlopun reissussa ehdin käymään myös kirpparilla, tietty=) Sitä kierrosta ei voi jättää väliin kun pakonsanelemana=)
Tämä ihana 40cm pitkä Monchici -apina löytyi sieltä meille apinaperheeseen joukonjatkoksi. Tätä sarjaa alkaa olla jo nyt tarpeeksi. Ei muuten ole ennen tullut näin isoa monchici -apinaa vastaan, onko muut törmänneet?

Toiselta kirpparilta löytyi siniset verhot jossa eläimiä "pitsikehyksissä".
Mutta siitä yllätyksestä. Mulle oli tullut tänään isokokoinen kirje ja ajattelin et se on varmaan pikkuserkkuni lähettämät paidat. No postissa ei näyttänyt siltä ja kotona kun avasin paketin, niin siellä oli ihana Sophie the Giraffe. Olin laittanu johonki kilpailuun nimeni ja kerrankin arpaonni suosi mua ja voitin sen. Tosi kiva yllätys! Nyt pitääkin lotota jos vaikka onni osuis muhun siinäkin=)
Sophie the Giraffe sivuilla kerrotaan että se on 100 % luonnonmukainen purulelu. Se on ainoa vauvojen purulelu, joka on ollut myynnissä lähes 50 vuotta.

Sophie on valmistettu luonnonkumista ja maalattu käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla, joten siinä ei ole ftalaatteja tai muita haitallisia kemikaaleja.

Sophie on siis todellinen luomulelu. Se on turvallinen ystävä vauvalle, vaikka vastasyntyneelle.

Suloinen Sophie vinkaisee iloisesti, kun puristat sitä. Sen pitkät, joustavat jalat tuntuvat pienessä suussa taivaallisilta ja ne lievittävät hampaiden puhkeamisen aiheuttamia ikäviä tuntemuksia suussa.

Sophie tuntuu lapsen kädessä pehmeältä kuin äidin iho.
Siinä on vain muutama syy miksi yli 30 miljoonaa vauvaa ympäri maailman on jo rakastunut Sophieen.Kotoonta otin mukaan vanhasta huoneestani tämän vanhan pöytäpeilin. Tuommoinen keltainen puolipallo posliinisella jalalla. Onko kukaan törmännyt, miltä vuodelta olisi?

6 kommenttia:

 1. ihana kirahvi! ja hyvin sopii Jesselle tuo paita.

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska tuo apina ja tutulta näyttää, onkohan minulla joskus pienenä ollut. ;)
  Ihana paita poitsulla!

  VastaaPoista
 3. Minä olen aina silloin tällöin törmännyt niihin pieniin 10cm Monchiceihin, eipä ole koskaan isompia tullut vastaan.
  Kiva kun onni suosi, tuo kirahvi on aika symppis :)
  Peili on myös hieno ja aika erikoinen, en ole tuollaistakaan ennen nähnyt. Onko tuo keltainen osa muovia vai mitä?

  VastaaPoista
 4. Mulla oli itsellä tuollainen iso Monchici lapsena, kuten kavereillanikin. Toimittivat leikeissämme nuken virkaa :)

  VastaaPoista
 5. Minä löysin jokin aika sitten myös tuollaisen ison apinan kirpparilta. =) Maksoin 1€. Aiemmin olen paikallisella kirpparilla pyöritellyt tuollaista kädessä. Oli menossa suolaiseen hintaan jonkun keräilijän kokoelmaan. =) Ihana apina. Minun löytämä on hiukan erinäköinen. Kuva löytyy blogista, jos haluat käydä kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista!Joo se keltainen osa on muovia.

  VastaaPoista