perjantai 18. kesäkuuta 2010

Tallinnassa

Tämän viikon alussa lähdettiin extempore matkalle Tallinnaan hotelliin. Varattiin matka sunnuntaina puhelimitse TallinkSiljalta ja maanantaina lähdettiin matkaan.
Jessen eka laivamatka, josta se vähän enemmän ymmärtää. Oli kiva reissu, säät ois voinu olla paremmat ni ois voinu käydä siinä Piritan uimarannallakin kun siinä vieressä majoituttiin.

Tässä kuvassa ollaan juuri lähdetty satamasta, poika seuras ikkunasta hetken ennenkuin leikkipaikka kutsui..
Leikkipaikalla oli monenlaista tekemistä, suosikki oli tämä auto.
Hotellissa kävimme uima-altaalla ja saunoissa ja sitten olikin jo ilta. Seuraavana päivänä matkasimme heti runsaan aamupalan jälkeen eläinpuistoon, joka oli mielestäni parempi kuin Korkeasaari.Hintakin perhelipulla oli vain n.10e.
Eläinpuistossa näimme kameleita...
....kolme iiiisoa norsua...
...tiikerin...
...leijonan...
...ihanat apinat, joita oili mielenkiintoista seurata kun käyttäytyvät kuin ihmiset...
...pelottavan jääkarhun ja muita eläimiä.
Eläinpuiston jälkeen oli suunnitelmissa mennä viereiseen tivoliin käymään karusellissa, mutta kun aikaa kului eläinpuistossa niin kauan niin emme menneet sinne kun kaupoissakaan ei olty ehditty käydä. Kauppakeskuskuksesta löytyi sit pieni karuselli joka kävi hyvin poitsullekkin...
Mukava ja edullinen reissu, ja voin suositella muillekkin käyntiä eläinpuiston alueella, läheltä löytyy se tivoli ja suuri kauppakeskus Rocca AlMare.

1 kommentti:

  1. kiva valokuvamatka!!!muistinkin just ettei tästä ehittykään jutella...

    VastaaPoista