tiistai 17. elokuuta 2010

Läjä hattuja tilausten lomassa

Heissan pitkästä aikaa!

Tänään ehdin pitkästä aikaa ommella päässäni pyörineellä ohjeella hattuja, malli on siis itse suunniteltu, saattaapi olla et samanlainen jostain lehdestäkin löytyy.
Tämä malli on kimperipipon ja normaalin päätä menevän pipon välimuoto. Loppuu päälaelle, mutta sivuille jää löysää pyöreästi.
Seuraavassa kuvassa malli näkyy parhaiten.

Poitsu on hauska kun otimme kuvia niin osaa jo poserata, tekee niinkun minä pyydän, esim. katso tuonne sivulle tauluun ni äiti saa sivusta kuvan=)
Tämmöisen kasan tein myyntiin liikkeeseen ja TiaStar -puotiin
Tänään ompelin myös pari vakosamettilätsää tilauksesta sekä haalareita aloitin tekemään.
Ne vakosamettilätsät on kyllä tosi ihania malliltaan.
Maha senkun kasvaa, nyt mennään jo viikolla 28. Ei enää kauan kun pienokainen saadaan syliin, tai no, onhan tässä vielä aikaa. Muutamia hankintoja pitää vielä tehdä, kuten matkarattaat jotka sopii auton kaukaloon liitettäväksi Gracolta sekä pinnasänky. Muut taitaakin olla ensimmäiseltä lapselta säästössä.
Töissä pitelee kiirettä, 6 päivää viikossa kun on töissä ja päälle tulee liikkeen muutto uuteen tilaan jota pitäis vähän laittaakkin... niin ja meidän alkava kylppäriremppa...huoh!

3 kommenttia:

 1. Mukava nähdä uuden mallisia pipoja nyt kun ilmat viilenee ja niitä taas tarvitsee läjäpäin.

  Monta rautaa näyttää olevan tulessa, joten jaksamisia! :)

  VastaaPoista
 2. Muista kuitenkin levätä !
  Hauska pipomalli.

  VastaaPoista
 3. Kivanmallisia pipoja, pieni muutos, mutta heti tulee erilainen ilme. Kiirettä tuntuu pitelevän , joten jaksamisia toivottelen minäkin :)

  VastaaPoista