torstai 31. maaliskuuta 2011

Mekko tytsylle

Eilen oltiin kaverin ja hänen lapsensa kanssa HopLopissa ja kierreltiin myös uudet lastenliikkeet, mm. Naperonutun uuden liikkeen.Edeltävänä iltana tein tytölle uuden mekon ja pitihän se heti saada päällekkin HopLopiin. Kaava on oma, kangas trikoota Huvikankaasta ja aplikaatio velouria.

Tässä kuvassa tyttö on jo 4kk. Ihanasti jo hymyilee ja naurahtelee, ja on kiinnostunut ympäröivästä maailmasta. Kiinteitäkin ollaan alettu maistelemaan, ja hyvin maistuu. Suu aukeaa kuin linnunpoikasella=)
Suurimmaks osin typy on tyytyväinen ja hyväntuulinen. Iltaisin ei viihdy oikein kovin kauaa yksin lattialla, haluaa olla sylissä tai muuten tulee itku.
Reipas isoveikka sylissään pikkusisko. Poitsu on ollu kyl tosi kiltti typyä kohtaan, ei ole yhtään satuttanut/halunnut satuttaa eikä muutakaan mustasukkaisuutta ole ilmennyt. Ja kovasti auttaa mua vauvanhoidossa...
Tässäpä kuvaa kun kaverukset ajeli poliisiautoilla HopLop käynnillämme.
Meillä on ollut auto yli viikon korjaamolla, poitsu on tosi reippaasti kävellyt melkeinpä päivittäin kekustaan ja takas, matkaa tulee yhteensä n.3-4km. Hyvää kuntoilua hällekkin ja oppiipahan kävelemään pidempiä matkoja... Huomenna onneks saadaan auto, ei tää kivaa oo ollu lapsiperheessä ilman autoa, tai oikeestaan ainut ongelma on ollut poitsun kerhopäivät kun ne alkaa jo 8.45...

1 kommentti: