perjantai 10. helmikuuta 2012

Takkeja, lakkeja ja haalareita

Ja taas pakkasta,arggghh. aivan liikaa, no onneksi vkl pitäisi lauhtua. Kevään merkkejä alkaa olemaan jo ja jospa se kesäkin sieltä sit muutamien kuukausien päästä tulisi, sitä odotellessa!
Töissä oon täl viikol ommellu muun muassa näitä. Vauvalle myssyjä...

Tämä keltainen joustofrotee/puuvilla oli aikuisten housuina ennen (kirppisostos), niistä muokkautui sit lasten leveälahjehaalarit.
Takkeja oon tekemässä liikkeelle myyntiin pitkästä aikaa, tässä ruskea-oranssi sävyinen viidakkokangas puuvillavuorella. Eli kesätakki ja syksyllä ja keväällä vaatii välitakin alle. Hiippahuppu ja resorit ranteessa.

Tämä takki lähtee tilauksesta maailmalle.

Äitin vanhasta mekosta tehty haalari meidän tyttöselle. Laitoin kukkaset sivuille kun ne oli taitteessa, niin kävi samalla sivusaumasta. Kukkaset näkyy siis myös takana. Nyt kun katson niin ois ehkä sittenkin pitänyt ommella myös kädensuille resorikanttaukset kun viime hetkil muutin suunnitelman et taitankin vaan sisään..no katsotaan jos vielä lisään jälkikäteen. Vähän ehkä häiritsee myös kun tuossa yläosassa oli teksti baby girl ja se girl siinä lukee et pitäiskö se jollai peittää, mut ideoita miten??

2 kommenttia:

  1. Ihania ompeluksia!!! Erityisesti nuo kukkahaalarit!

    VastaaPoista
  2. Vau, kaikki tosi kivoja! Varsinkin noi takit :) Mulla on kanssa pieni pala tota Norsua ja siitä olen suunnittellut isommalle kevättakia :)

    VastaaPoista