torstai 17. syyskuuta 2009

Muutamia retrolöytöjä

Tänään kävin apteekkireissulla samalla pikakierroksen lastenkirppiksellä pojan odottaessa autossa, ja kyllä kannatti.
Ensiksi löytyi nämä ihanat Tutan velouriset leveälahjehaalarit 1e:lla!! On kokoa 110, mutta pojalle varmasti aika sopivat,vähän ehkä reilut, en ole vielä kokeillut.Sitten löytyi nämä mageet ruskeat Nokian saappaat 2e .Oli kokoa 21 ja tosi hyvässä kunnossa. On varmaan aika vanhat, sillä en muista nähneeni aitoja kumipohjallisia saappaita koskaan. Muistaako kukaan lukija tämmöisia saappaita?


Ja posti toi yhdeltä pastalta löytämäni koala-potkarit tänään, materiaali on froteeta ja maksoi 2e.

9 kommenttia:

 1. No nyt oot tehny ihania löytöjä! :) Meillä on noi samat haalarit sinisenä Epulla, kokoa 90cm. Ostin kanssa kirpparilta hintaa 0,90€. Epulla tais olla ne päällä sillon teitin porukoiden mökillä... Terkuin Jenni

  VastaaPoista
 2. Mielettömiä löytöjä, nuo haalarit ja kumpparit on ihanat! :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Serkullani oli kyseiset kumisaappaat kokoa 19 ja hän syntynyt -82 eli ovat varmaankin -80-luvun alusta.

  VastaaPoista
 4. Multa löytyy myös samanlaiset kummparit ja ne on ollu mulla itellä käytössä ku olin ihan pikkuruinen, ovat mun ekat kumpparit kokoa 20. Eli ikää noilla kumppareilla on kohta kolmekymmentä vuotta, mut ovat kuule hyvin palvelleet, kun ovat olleet mun jälkeen käytössä kolmella muullakin naperolla eikä käyttö näy lainkaan :D

  VastaaPoista
 5. Mäkin arvelisin, että mulla noi ruskeat saappaat oli käytössä vuonna -83. Oli jotain kokoa 24...

  Tv. Ralla

  VastaaPoista
 6. Juu, mulla oli kanssa just tuollaiset kumisaappaat eskarissa vuonna 1981, että on ne vanhat! Ihanat kerrassaan! Omani taisin talsia puhki, mistähän nyt löytäis omilleen yhtä ihanat!

  VastaaPoista
 7. Myös minulla oli kahdeksankymmentäluvun alussa tuollaiset ihanat ruskeat nokian saappaat kun olin päiväkodissa. Siskollani oli siniset samanlaiset ja voi että olin kateellinen niistä. Ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista