sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Kangaslöytö kirppikseltä

Olin viikonloppuna käymässä poitsun kanssa vanhempieni luona ja paikallisella kirppiksellähän oli tietty pakko poiketa. Joka kerta sieltä on löytöjä tehty ja niin nytkin.

Todellinen löytö oli tämä ihana 70-luvun kangas joka on luultavasti uutta. Kangas on lakanavahvuutta mutta sillei ovelasti kova..Just tosta "kovuudesta" epäilen että on uutta ja muutenkin näyttää siltä et ollu kangaskaupasta lähtien 70-luvulta asti viikattuna jossain kaapissa.

Samasta paikkaa tämä kiva lastenkangas.Ja kaksi hauvakangasta. Muutama viikko sittenhän löysin samantapaista kangasta jossa oli norsun kuvia.

Nämä kankaat tuli pusseissa mukana muttei nyt niin kauhean erikoisia ole...Nämä kaikki kankaat oli siis kahdessa myyjän laittamassa pussissa.Ja kirppikseltä löytyi myös näitä mulle tuttuja kahvimukeja 4 lisää.Ihania piparikukkia!


Ja viime viikolla pidin myös retro -kutsut niin sieltä saapui tämä apina-paita meille. Lisäksi on tulossa Metsoloiden Traktoripaita emännänetuna. Tutan housut ostin viikonloppuna Löytötexistä 8,90e.

Hauskaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

  1. hyvää viikonlopun loppua...hienot kankaat...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa tuo ylin kangas..ja nuo kahvikupit! Mä oon niin heikkona noihin ihaniin vanhoihin kahvikuppeihin. Viikonloppuna sain taas pistää kaiken itsehillintäni peliin etten ostanut meille taas vaihteeksi 5 hengen kahviastiastoa x)Hintakin oli niin houkutteleva 2,5e mutta ukkokulta mulkaisi sen verran pahasti minuunpäin kun hiplasin kuppeja että oli pakko jättää ne jollekkin muulle :)

    VastaaPoista