perjantai 5. helmikuuta 2010

Ihana Siili&Sienet -joustofrotee

Tänään saapui postissa ihana joustofrotee jota jo sillon kun se ilmestyi pullina ajattelin et tilaan jos tulee joustiksena. No ihan sattumalta huomasin Kestovaippakaupan sivuilla et sitä on tullut joten heti tilaukseen. Mielestäni tämä on laadultaan kaikista parhain mitä kuosijoustiksia on ollut, peikot oli aika joustavaa ja vähän häiritsi kun se valkoinen näkyi hieman sieltä taustalta kun venytti kangasta.Ja norsu ja apinat ohuempaa ja ei niin joustavaa.Toisaalta on tuo peikot varmaan toiseksi paras kangaslaatu.

Ja aivan ihanan keltainen pohjaväri tässä....ja aaah nämä sienet ja siilit, NIIN ihania!!!!Mitä mieltä olette kuosista?


Tein myös uuden ilmeen äitiyspakkauksen makuupussiin, kivat väriyhdistelmät tässä kankaassa, joka ollut pöytäliina ennen.

8 kommenttia:

 1. IHANA tuo siili/sieni kangas, saapa nähdä täytyykö tuota itsekin tilailla..:)

  VastaaPoista
 2. ihanan ihanaa joustista, kiitos vaan kun sain tulla kimppaan... ja Hieno on makuupussi...

  VastaaPoista
 3. kiitos vinkistä! minäkin tätä aikaisemmin katselin ja odotin, että tulisi joustofroteeksi. ommella en ole ehtinyt, mutta kerään kivoja kankaita kaappiin :o) on sitten valmiina, kun joskus ehdin...

  VastaaPoista
 4. kiva on siilikangas vaan makuupussi on kyllä mielettömän upea!

  VastaaPoista
 5. Minä kans ihastelin eilen kestovaippakaupan sivuilla kyseistä kangasta ja mietin raskisko tilata. Mut taidan tilata, kun kehut :)
  Ja ihana tuli tuosta makuupussista!

  VastaaPoista
 6. Oi, kiitos vinkistä! Täytyy laittaa tilaukseen. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa on tuo kangas! Ja vieläkin ihanammat on aiemman postauksen ruskeat pilkulliset haalarihousut! Ihan tosi kivat :)

  VastaaPoista
 8. Tiiätkö muuten, saako tuota mistään muualta? Siis tuota froteeta? Kun ei viittis 50cm pätkästä maksaa 7,5e posteja... mitkä kestovaippakaupassa siis tulee.

  VastaaPoista