lauantai 15. toukokuuta 2010

Ostoksia ja ompeluksia

Tänään kävin vähän shoppailemassa äitini ja poitsun kanssa.Kirpputoreilta ei löytynyt mitään kovin erikoista, vanhoja kankaita vähän etsiskelin, mutta ei löytynyt kuin yksi ja senkin säästän pojalle pussilakanaksi.

Lindexiltä lähdin metsästämään blogeissa esiintyneitä paitoja, tätä viidakkoa ja siilejä. Viidakkopaidan sain mallinuken päältä, pöydällä ei enää ollut kuin yksi. Siilejä ei ollut kuin turkooseja mutta ei kokoa, eli niitä en nyt vielä saanut...höh.
Toinen paita on H&M:ltä 2,90e.


Kiva vaaleanpunainen paita myös H&M:ltä ja farkkushortsit tilattu vähän aikaa sit H&M:ltä.
Tässä tämä pussilakana poitsulle kirppikseltä 50centtiä.Meidän pienelle viuhtille päällystin uuden makuupussin aikaisemmin esittelemästäni kankaasta.
Laitetaan kaappiin odottamaan käyttäjää.. on tää TOSI ihana kangas!


Ystävälle tein viemisiksi kun hänelle syntyi poika,hatun ja tuttinauhan.
Aurinkoista viikonlopun jatkoa!4 kommenttia:

 1. Oi, tuo makuupussi on kyllä herkku!

  VastaaPoista
 2. Laitoin aikaisemminkin kysäriä mutta se ilmeisesti katosi bittiavaruuteen. Eli tuosta tuttinauhasta, mistä sulla on peräisin tuo muovijutska johon tutti kiinnitetään? Itselläkin olisi ajankohtaista ommella tuttinauhoja, mutta en keksi millä kiinnittäisi tutin kiinni jos ei itse tutissa ole lenkkiä.

  VastaaPoista
 3. Ikasyr myy semmoisia kumilenksuja tutteihin mut on 1e/kpl. Tuo on otettu vanhasta tuttinauhasta, eli kierrätyskamaa=)

  VastaaPoista
 4. Voi ihanuus tuota makuupussia, mahtava!!!

  VastaaPoista