tiistai 19. lokakuuta 2010

Vauvalle haalareita ja myyntiin pompuloita

Tää likka on nyt äippälomalla virallisesti, tosi kiva ja hyvä olla kotona loppuaika, sen verran alhainen hemoglobiinikin väsyttää et päiväl pitää vähän huilia.. Ei se yrittäjän loma siltikään samanlaista ole kun ennen yrittäjyyttä, joka päivä yritysasiat on mielessä jollain tapaa, mutta enpä valita, se on valintani=)

Muutaman pienen leveälahjehaalarin ehdin uudella kaavamallillani ommella, piirsin kaavat itse, niin että haalarit koostuu vaan kahdesta kappaleesta kun yleensä niitä on haalareissani ollut 4. Pitää odottaa testikäyttäjää, niin voi sit laittaa myyntiinkin tällä kaavalla tehtyjä haalareita.


Lisäksi innostuin tilaamaan Ebay:stä päällystettäviä metallinappeja, joita oli tosi kiva tehdä, niistä meinasin erilaisia koruja/hiusjuttuja tehdä myyntiin..

Nyt on jo vko välein neuvolakäynnit, saa nähdä kuinka monta kertaa ehdin viel käydä ennenkun lähtö tulee, periaattees se voi tulla koska vaan jo, kun niin pitkäl ollaan ettei hätää vauval on, mut oishan se hyvä et ainakin viikon viel pysyis mahassa niin saadaan remppaa tehtyä ja keuhkotkin kypsyis valmiimmaksi...saunan ja kylppärinpuoli muuten alkaa ole valmis rempassamme, vielä kodinhoitohuoneen tasoitukset,eristeet ja laattaukset niin se alkaa ole siinä...ainiin ja vessan seinän laatoitukset... ja...ja... huoh!

6 kommenttia:

 1. Ai niin osaaks joku neuvoa kuinka tuon ärsyttävän kuvakkeen saa pois joka tos kuvaruudul kokoajan on?

  VastaaPoista
 2. Hei vaan ystäväni ja onnea loppu odotukseen..kivat haalarit...Meillä Liljalla taas nousi kuume ja mulla yövuorot..kivaa.. =(

  VastaaPoista
 3. Onnea äitiyslomalaiselle ja tsemppiä tulevaan koitokseen-> mahtava palkinto ainakin tulossa<3

  VastaaPoista
 4. Liittyiskö tuo kuvake blogipohjaan joka sulla on ? Kuvake kun rullaa tekstien ja kuvien alla. Kokeile vaihtaa joku muu.

  VastaaPoista
 5. Se kuvake on hävinnyt pohjan vaihdon myötä! =) Ihanat haalarit ja jaksamista loppu raskauteen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne, itse asiassa se kuvake ei hävinytkään vaan pyörii tuolla "alla", huomaa kun rullaa ihan alas...

  VastaaPoista