lauantai 2. huhtikuuta 2011

Täysin uutta ja vanhasta uutta

Heiii.....kiva huomata että oon saanu uusia lukijoita.Tervetuloa!
Tänään ollaan oltu melkein kotona vaan. Kaupassa kävin pikaiseen mut muuten kotona. Ompelin pitkästä aikaa vähän pidemmän aikaa, varmaan pari tuntii yhteen menoon typyn päiväunien aikaan.
Huvikankaasta tilatusta ruusutrikoosta ja kirppikseltä ostetusta yksivärisestä trikoosta ompelin typylle mekon/tunikan Hannah-tunika kaavaa hieman muokaten. Eteen aplikoin muffinssin velourista ja puuvillasta sekä helmaan laitoin tuommoista nauhaa.

Seuraavat ompelukset onkin sit vanhasta uutta. Kirppikseltä ostetusta turkoosista ruusumekosta tein hameen. Tää on aivan ihanaa kangasta, mulkla löytyy jo mekkonakin tämä niin nyt on myös hame. Vyötäröllä leveä kuminauha ihan näkyvillä. Eka piti vielä taittaa se nurjalle, mut näyttikin niin hyvältä noinkin niin en sit enää kääntänyt ja paksuntanut saumakohtaa...Kuvassa myös isoveikka, jolla Naperonutun Lahden avajaisista ostettu Småfolk t-paita, ja alla ruskea paita. On muuten kokoa 86/92 mutta tää oli niin ihana kuosi ja kokeilin sitä siellä liikkeessä ja mahtui vielä, vaikka ehkä hieman tiukempi on kuin pitäisi, mutta hyvin joustavaa materiaalia. Ja vaikka helma näyttää kuvassa et on tosi lyhyt niin tulee kyllä ihan riittävän alas.  Oli siis pakko ostaa=)
Ja viimeisenä tän päivän ompeluksista, vanhasta vyötäröesiliinasta tehty mekko tytölle. Ompelin taakse sauman, yläosaan kuminauha rypyttämään ja olkaimet on tehty niistä essun solmimisnauhoista. Helmaan laitoin vielä pitsin. Tää on aivan ihana kangas!

Katsotaan ehtiskö huomenna ompelemaan...Hauskaa lauantai iltaa!

2 kommenttia: