torstai 26. toukokuuta 2011

Lätsiä lätsiä lätsiä

Tässä siis näitä lätsiä joita olen viime päivinä ommellut. Aika kauan näissä on mennyt kun en pysty kovin kauaa ommella kun on noi pienet lapsetkin tässä kotona. Usein iltaisin kun ovat käyneet nukkumaan tai miehen vapaapäivänä. Tässä 2 koon hatut,ovat 3-10 vuotiaalle.
Ja pienemmän koon hatut noin 1-3 -vuotiaalle.
Muutamia lierihattuja on jo tehty, ja koko tilaus ois tarkoitus saada tämän viikon aikana valmiiksi. Sit alkaa urakka liikkeen kesähatut ja muutamat muut tilaukset....

7 kommenttia:

 1. Moro, Mitä laitat lippaan vahvikkeeksi? Näyttää pysyvän niin hyvin muotissaan? Ja sitten toisena, tuo lakkiosa kun on koottu kuudesta palasesta, niin onko tuo lippa kahden vai kolmen palan levyinen?

  VastaaPoista
 2. Mitä laita lippaan vahvikkeeksi, kun pysyy noin kuosissaan? Itellä ei tuu noin jäykkä, vaikka silitän molempiin kappaleisiin tukikangasta.
  Ja toinen kyssäri. Lakkiosa kun koostuu kuudesta palasta, niin onko tuo lippa kahden vai kolmen palan levyinen? Vai siltä väliltä?

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja nää siun tekemät lätsät! Pitäs itekin aktivoitua sillä(kin) ompelusaralla.

  Suloinen teidän pikkuneiti, edelliseen postauksseen liittyen :)

  VastaaPoista
 4. Ompa aivan loistavia! :) Onko sulla joku oma kaava näihin vai löytyyskö tälläiseen kaava jostain?

  VastaaPoista
 5. Siellä lipassa niinkuin pääosassakin on semmoista harmaata kuitutukikangasta. Ja pelkästään päällisen toisella puolella on. Sitä on saatavilla monen paksuisena mut oon ottanu sen paksuimman.Lippa on kolmen palan kokoinen ja kaava muokattu Ottobren sivuilta löytyvästä kesähatusta, kupuosa siis sama mut lippa piirretty itse siitä oikeasta lipasta..

  VastaaPoista
 6. kiitti vinkistä. seuraavaksi siis tarvii lähtee kuitutukikangasostoksille...

  VastaaPoista