keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Muutamia ompeluksia ja retrokankaista haaveilua

Tässä taas muutamia juttuja joita olen tehnyt...Pitkään aikaan en ole löytänyt mitään kivaa vanhaa kirppiksiltä, en vaatteita enkä tavaroita. Kankaita pitäis ostaa lisää ku tuntuu et mitään kivaa ei kauheasti kangaskaapissa ole. Tosin se voi johtua siitä et itse niitä kankaita on katsellut jo aika kauan ja toisista ne kankaat taas tuntuu kivoilta kun eivät ole niitä nähneet....
Jos kaapissasi/vintilläsi lojuu vanhoja 70-80 -luvun verhoja/lakanoita/pöytäliinoja niin mä olisin kiinnostunut ostamaan jos kuosi miellyttää mua....tarjoa!=)

Tässä ekassa kuvassa pinkki joustofroteehaalari puolikuutaskuilla. Vetoketju edessä.Ja tässä liivimekko vakosametista, vetskari edessä ja taskut vanhaa Tampellaa. Kiva oli ommella kangaskaapista löytyvästä vakosametista vaihteeksi jotain. Seuraavaks kokeilen tehdä ruskeasta vakosametista haalarit.


Tässä siskon tytön leikkimökkiin menevät taulut.


5 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluita:) Täällä on sama ongelma, kivoja retrokankaita ei millään tahdo löytyä ja huuto.netissäkin nuo hinnat kohoavat aina pilviin, eikä kankaan kunnosta ole takeita...

  VastaaPoista
 2. Ihanat haalari! Tuo mekkokin on tosi kiva! Harmi tosiaan, että hienoja retrokankaita ei kaikille riitä vaikka olisikin valmis maksamaan niistä. Pidät peukkuja, että löydät jotain mieleisiäsi kankaita :)

  VastaaPoista
 3. Mä taas oon tänään tuskaillu näitten kankaiden kanssa, kun oon yrittäny näitä kaappiin saada mahtumaan..pitäsköhän mun tuua näistä osa myyntiin sinne teijen kirpparille??? Kivat haalarit ja kiva mekko!

  VastaaPoista
 4. Ihania ompeluksia! Ja samaa mieltä, aidot retrokankaat on kyllä kiven alla.

  VastaaPoista