maanantai 21. syyskuuta 2009

Paljon ompeluksia

Huimat 500 kävijää (mulle iso määrä,toisille taas pieni=D ) on käynyt sivuillani viime bloggauksen jälkeen. Tosi kiva huomata että sivuilla käydään. Ja kommentteja on tosi mukava lukea, kiitos kaikille jotka ovat kommentoineet=)

Kierrätysmaailma OnnenAitan avajaisiin on tasan viikko. Hyvällä mallilla alkaa olemaan tila. Katsotaan jos joitain kuvia liikkeestä saataisiin myös tänne avajaisten jälkeen.

Tässä viime viikolla olen myös ehtinyt jotain ommella.
Ekana tämä leveälahjehaalari kokoa 86/92.Pikkuisia pehmolelu onnennorsuja.Ruskea-turkoosi käsilaukku, jossa päälliskankaan ja vuoren välissä vanu. Kahva on tehty kirppikseltä löytyneestä kaulakorusta.Punasävyinen lastenkassi.
Ruokalappu kourulla.

Hauskaa alkuviikkoa, yritän bloggailla vielä kerran tällä viikolla...

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihania!!!! Kauniita kankaita sinulla!

  VastaaPoista
 2. Hienoja oot tehny taas...ihanat ja mun mieleen noi haalarit, mullakin palat norsua ja Liljalle niistä jonkunlaiset haalarit teen..pitäs vaan keksiä jotain kivaa ja omanlaista ettei tuu kopsattua "malliamuilta"...nii..ja tervetuloa kangas ostoksille..on joitakin mitä en myy, mut aina voijaa neuvotella...

  VastaaPoista
 3. Niin kivoja ompeluksia taas.
  Voi miksen ostanu tänään kierrätyksestä sitä korua, sehän olis just hyvä kassien kantohihnaksi. Ja miksen itse tuota ole keksinyt!!??

  Intona täällä odottelen kuvia putiikistanne!

  VastaaPoista