tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukalenteri ja häiritsevä muistipeli

Sain tänään kello 17 valmiiksi pojan joulukalenterin. Juuri sopivasti, koska poika oli hoidossa tän päivän ja menin töistä suoraan hakemaan sitä ja vasta näin illalla avattiin eka luukku.
Ensin mun ei pitänyt tehdä kalenteria ollenkaan tänä vuonna, mut sainkin idean tehdä se taulupohjalle tulitikkurasioita ja kuumaliimaa käyttäen niin valmistui nopeasti.
Numerot vielä puuttuu, mut ne ehtii myöhemminkin.

Pilttipurkkien uusiokäyttöä. Nuppineulatyynypurnukat, purkin kansi on vaan kansi, ei siis mene kierteille. Ja edessä oleva purkki vaikka itsetehdyille nameille.


Lapsen kaulahuiveja neppareilla. Huivi on yhden koon. Neppareita on kahdessa kohdassa, niin koon mukaan voi laittaa sopivampaan. Fleecevuori.

Hinta 7e + postit 1.60e.Muutamia kukkaroita lisää.Kukkaron kehyksien kiinnittämisessä kaipaan hyviä vinkkejä.

Kukkarot 10e +postit 1,60e
Näitä rintaneuloja ja magneetteja meinasin tehdä eri kuoseista. Kumman sinä mielummin ostaisit, tämmöisen rintaneulan vai magneetin? (en tarkoita kuosia vaan tuotetta)

Hinta 4e + postit 1,10e

Käsipyyhkeitä keittiön ovenkahvaan kiinni. Näitä teen myös eri kuosisia.

Hinta 7e +postit 1,60eSitten eräs ostos joka oli pakko ostaa kun herätti muistoja, mutta en vaan saa päähän miltä ajalta. Jostain nämä muistikortit ovat hyvin tutut mulle mutta en muista mistä. Tietääks kukaan miltä luvulta nää on tai onko muille tutut kortit?

10 kommenttia:

 1. Tuo peli on 80-luvun puolivälistä, itselläni oli lapsena samanlainen! Sulla on kiva blogi, josta käyn aina kurkkimassa ompeluksia ja löydöksiä :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää tutulta.. Ettet vain ole itse sitä lapsena pelannut Mian kanssa..:)

  VastaaPoista
 3. Kiva kalenteri ja kivoja oot tehny...mangneetin jääkaapinoveen mielummin kun rintaan ja nyt kun tuon muistipelin näkee ni noilla isommilla sellanen oli pienenä ja juurikin 80-luvun puolelta voisi olla...

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana joulukalenteri,tykkään! <3
  Minäkin kaipailisin tietoa kuinka noihin pussukoihin saa kiinitettyä tuon kehyksen parhaiten.Kuinka sinä sen olet tehnyt? Minulla on ollut jo pitkään kangas ja kehys valmiina mutta vielä en ole uskaltautunut koittamaan kuinka se käytänössä onnistuu. Minulla kun on lompakkona käytössä tällänen pussukka ja tykkään niin kovasti,kuosi alkaa vaan jo tympimään :D

  VastaaPoista
 5. olen syntynyt vuonna -86 ja mulla oli tuo peli pienenä.on varmaan tallessa vieläkin.joten veikkailisin että olisi mahdollisesti 80-luvun lopulta :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kankaita näissä sinun ompeluksissa! Minäkin ostaisin ennemmin magneetin. Hienon joulukalenterin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
 7. Tämä muistipeli ilmestyi kauppoihin -75 ja se oli meilläkin kovassa käytössä. Pikkutyttönä
  sinä pelasit sitä kovasti.
  Hyvää Joulua. terv. enosi

  VastaaPoista