perjantai 18. joulukuuta 2009

Ompelupajassa joulupukin puuhia ja muutama huuto.net ostos

Viime päivinä oon yrittänyt kovasti ommella joulupukin paketteihin. Hyvin oonkin ehtinyt, mutta enpä mene tässä paljastamaan mitä oon ommellu ku kyseiset henkilöt saattavat katsoa täältä sen sit etukäteen...

Tämmöisen kivan FisherPricen puuhalelun löysin kirppikseltä 1.50e. Pikkuisena leikin tällaisella ja se löytyykin vielä vanhempieni mökiltä.


Huuto.netistä ostin joustofroteiset Tutan haalarihousut kokoa 90cm (pienet sellaiset) edukkaasti OstaHeti-hinnalla 5e.

Ja nämä kivat haalarit neulosta 3.50e.

Leijona -kurahousut 6e.

Viime yönä poika nukkui taas vähän huonosti ja otin sen meidän viereen nukkumaan. Sieltä sit yöllä tippui ja tuli toi sarvi otsaan. Legoilla tykkää kovasti leikkiä ja kysyessä mitä toivoo joulupukilta niin sanoo legoja ja muumitalon. Legoja saa ison paketin mutta muumitaloa en osta ellen kirppikseltä löydä. Niin ja jos sulla ,lukija, pyörii nurkissa ylimääräinen ni tarjoa!

Hauskaa viikonloppua!!!

4 kommenttia:

 1. Meilläkin duplot on kovassa käytössä ja niitä joululahjaksikin taas tulee. Poika ei kyllä ole toivonut kuin kitaraa, muita toiveita ei ole esittänyt.;)

  VastaaPoista
 2. Kiva toi vanha puuhalelu..taisimpa eilen minäkin sitä vilkasta.. ;)
  kivoja huutis ostoja...ja kuin ihmeessä pääsi putoamaan teijen v ä l i s t ä ??? =D

  VastaaPoista
 3. No kun tippui päädystä=) Kopsahukseen heräsin...

  VastaaPoista
 4. Löysin tuollaiset ankkapöksyt juuri kirpparilta, koossa 110cm. Olivat Aution neuleen ja lahkeet oli koottu kumppareilla. =)

  VastaaPoista