keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Talvimyssyjä ja ihanuuksia vauvalle

Täällä sitä edelleen ollaan yhtenä kappaleena, voi kun pikkuinen jo syntyis ni ei tarvis joka aamu ajatella pettyneenä et eipä taaskaan tullu lähtö...
No kai sitä pitää ajatella et viimeistään ens viikolla syntyy..
Välillä on supistellu kovastikkin mutta eipä ne ole mihinkään johtaneet vielä.

Tänään vietin muutamia tunteja ihanassa yksinäisyydessäni kotona ja ompelin eilen aloittamiani talvihattuja valmiiksi. Hatuissa on fleecevuori ja heijastimet löytyy tupsuina päälaelta.
Lisäksi kokeilin uutta mallia pienempiin kokoihin, jossa hattu ylettyy kunnolla korviin/kaulalle ja siinä on solmimisnauhat. Melkein kaikki näistä tulee myyntiin, muutama oli tilauksesta tai poitsulle tehty.

Tämän kuvan hatut ovat kokoa 1 eli n. vauvasta 1v. Kaikki ovat myynnissä ja laittelen ne myös puotiin myöhemmin.

 Nämä hatut ovat kokoa 2 eli n.1-3v. Kaikki myös myyntiin.
 Nämä ovat kokoa 3 eli n.3-6v.
 Tästä kuosista meidän poitsu halusi pipon joten se ei ole myynnissä.
 Tämä pipo lähti postin mukana ystävälleni tai siis hänen lapselleen kohti pohjoista...
 Tämmöinen pieni tilkku aivan ihanaa topattua tikkipuuvilla löytyi kirppikseltä tilkkupussista jossa oli vanhoja pieniä tilkkuja.Tätäkin oli vain niin vähän et tähän hattuun riitti, jonka taas säästän meidän syntyvälle vauvalle.

 Ja huuto.netistä löysin sattumalta tän ihanan haalarin pikkuruisessa 56cm koossa, ja kun meillä ei mitään näin pientä haalaria viel ollu niin olihan se ostaheti -hinnalla pakko ostaa=)
Mut nyt kaikki lukijat, pitäkää peukut pystyssä et tää synnytys jo vihdoin käynnistyis...kolme päivää yliajalla mennään täl hetkel ja toivon niin paljon et jo syntyis...=)
Hauskaa loppuviikkoa, taitaa säätiedotus luvata raitista pakkasilmaa!

5 kommenttia:

 1. Kyllä se sieltä tulee, jos ei itekseen niin hätisteltynä, enää ei mene kauan :)

  Poitsu syntyi 41+4, itekseen onneksi.

  VastaaPoista
 2. Voimia loppumetreille ja toivotaan pikaisesti käynnistyvää synnytystä! Tiedän kyllä miten järkyttävän pitkiltä ne päivät lasketun ajan jälkeen tuntuvat (tyttö syntyi 41+4, poika 41+6). Niin ja IHANIA pipoja!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa tutulta. Samoissa tunnelmissa olin kolmisen kuukautta sitten. Poika syntyi sitten viikolla(41+4). Lapsivesi oli mennyt ja käynnistystä odoteltiin, mutta niinpä se vain käynnistyi sitten siinä synnytysaliin pääsyä odotellessa.
  Odottavan ja odottajan aika on pitkä. Eikä mikään tuntunut niin ärsyttävältä kuin ne kehotukset "nauti nyt vielä..., lepäile, kerää voimia jne..."
  Minäkin sitten vaan ompelin ja ompelin ja ompelin sen mitä jaksoin.
  Voimia synnytykseen!

  VastaaPoista
 4. Paljon tsemppejä odotukseen ja ennenkaikkea sit sinne synnytykseen :). Tääl mni 40+6 ja olihan ne hitaita päiviä ne viimeset 6pv...

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä viimeisiin päiviin masun kanssa ja voimia tulevaan koitokseen! <3 jospa se vaavi haluaisi pian syntyä.
  Ihania pipoja! etenkin nuo pöllö ja kärpässieni kankaiset, mistä kankaat on ja onko nuo trikoota vai? minkälaatuisia? :)

  VastaaPoista