tiistai 9. marraskuuta 2010

Tuttinauhaa ja tilaustöitä

Hei ihanaa, sain tuttavani avulla sen inhottavan seuraavan kuvakkeen vihdoin pois, se oli tässä uudessa taustassakin siellä vaikkei näkynyt niin selvästi...
Hiljaiseloa ollu täällä blogissa, ei vaan jaksa/tuu laitettua tänne mitään.. Sain siivottua ompelukaappini ja pääsin vihdoin ompelemaan sinne huoneeseen jossa oli kaikki kodinhoitohuoneen kalusteet säilössä rempan ajan....nyt on remppa jo ohi ainakin melkein, jotain listaa puuttuu sekä vessan remontti kesken mut se ei yhtään haittaa kun kuitenkin toi sotkuisin osuus on hoidettu ja vessa kuitenkin käytössä..

Tänään siis ompelin jotain pientä, huome pitäis viel muutamia tilauksia ommella.
Nämä tuttinauhat tein liikkeeseen/puotiin myyntiin, tai alimman meinasin säästää meidän vauvalle, mutta sitäkin on saatavilla samanlaisilla pidikkeillä kun ylempiä..
Nämä essut on ollut suosittuja näin joulun alla, kivoja lahjaideoita joulupukin konttiin tai muuten vaan näin joulun alle leivontaan tai askarteluun.
Nämä kaksi essua lähtee tilauksesta....

Molemmat 70-luvun kankaita ainakin tietääkseni.
Niin ja vaik hiljaiseloa ollut niin en ole päässyt vielä synnyttämään, la on tän viikon su, ja toiveissa ois viikon sisällä synnyttää...toivotaan ja pidetään peukut pystyssä et käynnistyy ja kaikki menee hyvin!
Mutta nyt pitää mennä iltapalalle ja katsoo BB:tä.

5 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä suloisia nuo essut! Sinulla on niin paljon kaikkia kauniita kankaita :)!

  VastaaPoista
 2. ihanaa tuo norsu kangas tuossa essussa! Peukut on pystyssä... =)

  VastaaPoista
 3. Kivat ompelukset taas! :)
  Tsemppiä viimeiseen viikkoon!, kohta on pikkuinen sylissä. :)

  VastaaPoista
 4. Tsempit loppumetreille !

  Tuo Ankkalinna kangas on jotain -78 paikkeilta, kerran oli kirpparilla siitä kaksi verhoa, mutta maksoivat yht. 20e niin en raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Ihania tuttinauhoja :)
  Mistä olet ostanut nuo klipsit. Olen etsinyt niitä, mutta en mistään löydä, paitsi jotain ihan älyttömän kalliita.

  VastaaPoista