sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Buzzadorina Möllerin Omega3 Pikkukalat -tuotteessa

MIKÄ IHMEEN BUZZADOR??

Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa.

Käy tutustumassa osoitteessa http:www.buzzador.com lisätietoihin ja ilmoittaudu buzzadoriksi ja odottele että kutsu ensimmäiseen kampanjaan tulle sähköpostiisi.

Mutta siis asiaan. Viimeisin testaukseni oli Möllerin omega3 Pikkukalat tuote joka on kehitelty lapsille sopivaksi.
Koostumus oli karkkimainen, kuin hedelmäkarkin olisi syönyt. Tosin hieman öljyinen kun omega3:sta tuotteessa paljon on. Ja vitamiinit oli kalan muotoisia jotka innosti lapsia syömään niitä entisestään.
Söin lasten kanssa niitä n. kk joka päivä. En osaa sanoa vaikuttiko se johonkin suoranaisesti...Ainakaa flunssiin emme tulleet eikä mahatauteihin jotka jylläsi että ehkäpä se on vastustuskykyyn vaikuttanut.
Suosittelen ehdottomasti kyseistä tuotetta! Osta esim. täältä:TOKNET


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti