maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kaikennäköistä projektia

Heissan !
Pitkästä aikaa tännekkin väsäilen jutun, enpä ole kauheasti ehtinyt ompelemaan tai no...ehkä oisin ehtinyt mutta en ole saanut aikaiseksi. Nämä mekot lähti jo joululahjapaketteihin siskon lapsille.Ihanaa tämä pöllokangas, alareunaan laitettu pitsiä.

  Mulla oli tavoitteena et jokainen pieni kummilapsi saa mun itseompelemaa lahjaksi ja ehdinkin jokaiselle ommella jotain. Tämä siilipaita meni miehen veljenlapselle. Lisäksi metsolan traktoripaita meni pohjoiseen päin. Ja yksi kummilapsi sai myös pöllömekon.
 Omille lapsille en oo ehtinyt tehdä mitään ja otinkin nyt projektiksi ommella tytölle mekkoja ja seuraavaksi on vuorossa poitsulle paitoja... Alla rimpsumallinen velourmekko.
 Ja löysin vielä tätä ihanaa kuosia yhdestä nettikaupasta ja sain ommeltua perus liivarimekon.
 Ja tämäkin perusliivarimallia. Ruskea ja punainen on tällä hetkellä tytön lempivärit ja pilkut on pop. Tyttö on erittäin tarkka mitä laittaa aamulla päälleen ja kaikki mitä hälle ehdottaa ei käy vaan itse pitää saada useimmiten päättää.
 Tämmöinen projektikin oli kun maalasin ja päällystin miehen vanhan pikkupenkin. Vähän muuttui ilme puunvärisestä penkistä ja ruskeasta pehmusteesta=)
 Ja tätä en uskonut löytäväni kirppikseltä mut niin vaan löysin ja olin iloinen=)10e maksoin..
 Tää on jo niin vanha ompelus, ompelin jollekkin vauvalahjaksi, mut kelle?!?en muista...
 Tuttinauha ja maatuskaheijastin.
  Mansikkaiset hernepussit on myös tehty jo viime syksynä.
 Ja uusi Peetu -pöllökin syntyi jo jokin aika sitten.

Seuraavaksi palailen tänne varmaan niiden poitsun paitojen merkeissä. Mullahan on nyt vähän erikuviot arjessa kun myin yritykseni ja palasin oman alan/koulutusta vastaaviini töihin. Ja viihtynyt olen vaikka molemmissa oli hyviä puolia. Ja opettavainen ajanjakso yrittäjyys oli. Sehän oli melkein kun jonkun koulun olisi käynyt koska kaikki opin käytännön/neuvon kautta. Kaupallista koulutustahan mulla ei ole. 
Ois kiva jos jätät kommentin ni tiedän vähän kuinka moni tätä lukee=)

3 kommenttia:

 1. Nättejä mekkosia. Nukenvaunukangas on tosiaan ihanaa. :) Mukava nähdä pitkästä aikaa sun ompeluksia. :)

  VastaaPoista
 2. Minä ainakin luen, kivoja ompeluksia sulla!=)
  -Kata

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihania kankaita! Mulla on joskus ollut tuollainen sieni-jakkara (varmaan edelleen jossain mökin varastossa), se on vaan niin ihana!

  VastaaPoista