keskiviikko 12. elokuuta 2009

Ihanimmat retro lastenkankaat

Tässä ihanimpia kaapissani olevia lastenkankaitani.Ekana ruskeasävyinen maatilakangas.Oikealla vihreä maatilakangas, jossa laivoja, lampaita,kanoja..

Punainen kissakangas, jossa myös piparikukkia.Uusin lastenkankaani, tätä vain tyynyliinan verran. Olemassa ainakin punaisena myös. Ja lukijan vinkistä myös vihreänä.Tosi kiva kangas!
Tämä on ainoa joka ei ole aito retro. Löysin tämän kankaan paikallisesta ompelimo/kangaskaupasta. On varmaan joku PunaisenNorsun 2-laatuinen kangas, koska luulen ettei ykköslaatuista myydä missään.

Tampellan vanha
viidakkoverho,
tätä on olemassa
ruskeanakin.
Hauska, värikäs juna/maaseutu tyynyliina.Pupukangas jota löytyy multa myös punaisena.

Ja viimeisenä ihana viidakkonorsukangas, jota mulla on aika paljon.Tämä kangas on kolmen suosikkini joukossa ruskean ja vihreän maatilan kanssa. Mitkä näistä ovat sinun suosikkisi?

7 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä monta ihanuutta :) Itse haluaisin kaikista eniten tuota pupukangasta itselleni saada. Punaisen Norsun siilit on ihania. Tilasin kesän alussa aikuisten pussilakana settinä sen ja aikomus on tehdä siitä itselle takki :)

  VastaaPoista
 2. tuota siilikankaan yläpuolella olevaa pupukangasta on myös ruskeena, meillä löytyy pussilakanana ruskee ja keltanen :)
  -kaisa

  VastaaPoista
 3. edelleenkin oon sitä mieltä et se Tampellan kangas on aivan ihana..ku siinä on se kirahvi jolla huivi kaulassa...maatila kankaat myös kivoja...

  VastaaPoista
 4. hieno kangas varasto sulla,kaikki on tosi ihania, vaikea valita mut ehkä silti nuo pupu kankaat on söpöimpiä :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kankaita. =) Tuota viidakkokangasta on myös punaisena ja vihreänä. En missään olekaan nähnyt ruskeana. Ja tuo viidakkokangas on mun lemppari kaikissa väreissä. Olen aivan heikkona näihin vanhoihin lastenkankaisiin. =)

  VastaaPoista
 6. IHANIA kaikki! :o)
  Mutta ehken tuo Tampellan viidakkoverho olisi ihanin juuri ruskeana, sellasen kun saisi.
  Punaisen Norsun siilikankaasta tykkään hulluna ja samoin tuo eka maatilakangas on mieletön.
  Voi oon kuules vihreenä kateudesta. ;o)

  VastaaPoista
 7. On siistejä kaikki, mutta näin maatilallisen poikana toi eka ruskea, missä on lehmiä on siistein!! ;) T:ossi

  VastaaPoista