tiistai 25. elokuuta 2009

Meandin body ja takkeja, takkeja,takkeja...Nyt oon vihdoin saanut ommeltua kaksi takkia täysin valmiiksi ja siilitakki odottaa alareunan ja hihansuiden kanttauksia sekä vetoketjua. Tänään kävimme pojan kanssa tutustumassa neljättä kertaa perhepäivähoitajalla, kyllä poitsu siellä hyvin viihtyy, mut kyl se vähän haikeaa on ensi viikolla sinne jättää...Onneksi hän ei joudu olemaan kun 3-4päivää viikossa hoidossa ja nyt alussa varmaan joku 5h/päivä..
No mutta kuviin, tässä kaikista kolmesta yhteiskuva.Ovat noin kokoa 98-104, mittojen mukaan tehty ja samalla kaavalla tein sit useamman.

Kelta-ruskea puputakki on lähdössä jo eteenpäin, mutta kaksi muuta on vapaana.


Näitä kettutakkejahan olen keväällä ommellut useamman, nyt oli jäljellä kangasta vielä pariin takkiin..

Siilitakista tulee lähempää kuvaa kun saan sen aivan valmiiksi.

Meandilta tilasin vain tuon kaupunkibodyn koossa 86/92, on tosi reilua kokoa. Oisin halunnu paidan enemmin mutta siinä se sininen pohjaväri oli liian hailakka makuuni.

7 kommenttia:

 1. Oi miten ihania! :)
  Minua kiinnostaisi tuo siilitakki, kun meillä on se Punaisen Norsun 86/92cm jäämässä pieneksi ja tykkään ihan hulluna tuosta kuosista! ;)
  Onko sinulla hintoja jossain? vai voiko sinuun ottaa yhteyttä?

  VastaaPoista
 2. mitäs on siilitakilla hintaa?

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kaupunki body...mä tein paidaksi sen meijen kanibodyn, jälleen myyntihinta kärsii varmaan mut ei se mua haittaa, jos on itelle käyttöä ja kiva ja kätevämpi paitana... Kivoja nuo takit..

  VastaaPoista
 4. Tulikohan mun aikaisempi kommentti perille?? Minäkin kyselin siilitakkia. :) VIeläköhän sinulla olisi siilikangasta? Tekisitkö meillekkin samanlaisen takin jos tämä lähes valmis takki on jo mennyt?? :)

  VastaaPoista
 5. Takit on ollut 40-50e riippuen kankaista. Jos kiinnostaa, kyselkää söhkäpostilla lisää. Se löytyy nyt blogini reunasta..

  VastaaPoista