lauantai 15. elokuuta 2009

Kankaanpainannan kokeiluversio

Oon pitkään miettinyt et pitäis tilata Donnon kangasvärejä et saisin kokeiltua kankaanpainantaa.
VillaValmanjan blogin ansiosta innostuin asiasta, käykääpä kurkkaamassa kuinka ihania tekeleitä siellä on=)

No mutta tähän hätään en sit ehtinyt vielä tilata niitä värejä, mut halusin kokeilla jo painantaa ni kävin tiimarista ostamassa mustan putelin, jota tarvii mutta kuitenkin tosi vähän ni ei tarvi sit Donnolta enää tilata. Lisäksi ostin semmoisen setin jossa oli 4kpl tosi pieniä kangasväripurkkejä ja vaahtomuovisabluunoita 8kpl, oli yhteensä 3,90e tää setti. Piirtoheitinkalvosta leikkasin myös siili -sabluunan jolla nyt kokeilin tehdä. Aika kivasti onnistu, muutamista kohdista levisi kyllä, onko kokeneimmilla vinkkejä jolla tän leviämisen voisi estää?


Käytiin illansuussa leikkikentällä kävellen, oli tosi reipas poika kun käveli itse molempiin suuntiin. Pihassa vielä pienet leikit.
4 kommenttia:

 1. Minä oon ainakin huomannut, että kun antaa värin vähän aikaa seistä astiassa mistä sitä tuputtimeen ottaa niin siitä tulee paksumpaa eikä leviä niin herkästi. Lisäksi kun tuputtelee väriä sabluunan reunoille yritän tuputtaa ihan mahdollisimman pienellä värimäärällä. Ja malttia sitä siinä tarvitaan!

  Minä en muuten onnistunut yhtään nuilla vaahtomuovisabluunoilla, tai ainakaan Donnon väreihin ne eivät sopineet, Painojälki oli kankaalal tosi epätasainen vaikka miten yritin.

  VastaaPoista
 2. Hei! Myytkö ompeluksiasi?

  VastaaPoista
 3. Hieno siilipaita! Kaikkee sitä saa aikaan, kun on kätevä käsistään. :)

  VastaaPoista
 4. Kontaktimuovi on kyllä oiva vaihtoehto silloin kun tahtoo estää leviämisen. Ainoa ongelma sen kanssa on se, että kontaktimuovisabluunaa on paha lähteä säilyttämään jos sitä tahtoo myöhemminkin käyttää - aina täytyy tehdä uusi. Ihana tuo sinun siilipaitasi (:

  VastaaPoista