tiistai 1. syyskuuta 2009

Retrolöytö ja paljon ompeluksia

Poika aloitti tänään hoidon, hyvin jäi hoitotätille ja hyvin heillä oli mennyt. Olihan se vähän haikeeta jättää pikku poika vähän vieraammalle tädille, vaikka käytiinhän me 5 kertaa tutustumassa... Sain sit ommeltua tulevaan liikkeeseemme vaikka mitä.

Kauppakäynnillä kävin myös kirpparilla ja sieltä löytyi tämä ihana kuviofroteinen potkupuku.Kissoja taitaa olla kuvissa. En ole ikinä vielä löytänyt kuviollista froteeta kirppiksiltä, vain huuto.netistä. Hintaa tällä oli 4e.

Tänään hurauttelin myös nämä joustofroteiset leveälahjehaalarit, johon aplikoin hauskan lehmän. Joustofrotee on Kangastukun murrettu oranssi -värinen ja yläosa vuorattu ruskealla Myllymuksujen joustofroteella.
Sit kokeilin tehdä uusilla kaavoilla tuommoisen kassin, joka ei kyllä näytä tässä kuvassa oikein miltään. Tässä kokeilukassissa ei ole vielä vahvikevanulevyä, mutta seuraaviin laitan semmoista. Ja turkoosikukallinen on myös uuden kaavan kokeiluversio. Kuutio pussukka vaikka rahoille. Vetoketju päällä.
Sit tästä aiemmin esittelemästäni Nanson trikoosta hattu. Mä tykkään tästä kuviosta, on vaikka ruskean takin kanssa ihana. Mitäs muut on mieltä kuosista?
Jostain blogista luin että Ruotsissa tämän mallisia housuja tehdään ja myydään paljon, eli vähän Lindexin velourien tyyliset, mutta resorit pidemmät. Kokeilin sit tehdä semmoset, pitää vielä kokeilla pojan päällä.Tässä ekassa kuvassa resorit pitkinä....
....ja taitettuna.
Ja hoitoon poika tarvitsi vaippapussin kestovaipoille, niin eilen illalla hurautin jämäpaloista tämmöisen joka ajaa asiansa täysin.
Huomenna olis tarkoituksena aloitella takin tekoa, en oo vielä päättänyt mistä kuosista...

11 kommenttia:

  1. Kivoja oot tehny..ja noi löytämäsi kissa potkarit on samanlaiset ku ne Liljan, mihin sitte tein uuen alaosan..ni eri väriset vaan...

    VastaaPoista
  2. Oi mikä ihana blogi ja ihania ompeluksia!!!! Olet kyllä taitava! Nuo takit on ihania..voi että!!!

    VastaaPoista
  3. Tulevaan liikkeeseen ? Meinaatko laittaa putiikin omille tuotteille pystyyn ?

    VastaaPoista
  4. Just tuollasia pitkillä resoreilla olevia pöksyjä minun on ollut tarkoitus ommella, kivat! :)

    kiitokset vielä takista, on ihana!! :)

    VastaaPoista
  5. Ihania ompeluksia.:)

    Just olen itsekin miettinyt tuollaisten pitkäresoristen velourhousujen ompelua, kun sopivan värisiä ja kokoisia velourhousuja ei löydy mistään. Minuakin kiinnostaa tuo putiikki....?

    VastaaPoista
  6. Samaa meinasin kysyä, liikkeeseen?!
    Kuutiopussukassa ihanat värit! Ja laukku, voih!!!

    VastaaPoista
  7. No ehkä mä nyt jo uskallan suuremmalle yleisölle paljastaa et perustetaan ystävän kanssa Heinolaan Kierrätysmaailma OnnenAitta, jossa on vuokrapöytäkirppis sekä meidän putiikki, jossa siis minun ja ystäväni käsitöitä pääosin kierrätysmateriaaleista valmistettuna. Sit siihen tulee pieni kahvio. Osoitetta en vielä osaa sanoa, mutta eiköhän sekin kohta selviä....=)

    Ja kiitos kommenteista, niitä on mukava lukea!=)

    VastaaPoista
  8. Ensivierailulla täällä:) Kivoja ompeluksia sinulla. Oletko testannut noita velourpöksyjä käytännössä? Vyötäröresorin sisällä ei kaiketi ole mitään kuminauhaa, eli pysyvätkö hyvin ylhäällä?

    Sitten olisin kysäissyt, että oletko omalla kaavalla tehnyt noita ihania hiippahupputakkeja? Olen yrittänyt etsiskellä tuon tyyppistä kaavaa ja mietin, että pitääkö itse ryhtyä värkkäämään vai löytyisikö jostain kaava, jota muokata:)

    VastaaPoista
  9. ninnu 70-luku blogista2. syyskuuta 2009 klo 16.25

    No kiva !
    Minäkin olen haaveillut kirpparin perustamisesta. Ainoa että siinä on vaan niin kiinni jos yksin lähtee toteuttamaan, olisi juurikin hyvä saada joku kimppaan.
    Mutta ehkä tässä tulevina vuosina kun lapsikin on isompi.

    VastaaPoista
  10. En oo vielä testannut veloureja päällä. Ei ole kuminauhaa resorin sisällä.
    Olen muokkaillut kaavaa muistaakseen jostain suuren käsityölehden kaavasta. Ompelemme lapselle kirjassahan tais olla kans hiippahupputakin kaava..ja sit ompele lapselle(gynther).

    VastaaPoista
  11. Mahtavat tulevaisuuden suunnitelmat, kirpparia ja ompelua! Sehän on melkein maanpäällinen paratiisi!

    VastaaPoista